Despre

Hotel Calla Inn este o locaţie de 2 stele aflată la 700 de metri de plajă şi reprezintă cea mai bună alegere pentru cei ce sunt în căutarea unui sejur la malul Marii Negre, fiind amplasat în Satul de Vacantă – Constanţa, la intrarea în staţiunea Mamaia pe marginea Lacului Tăbăcăriei, la 2,2 km distanţă faţă de Delfinariu, Planetariu, Microrezervaţie şi Păsări Exotice, 8 km faţă de Acvariu şi Faleza Cazino, 700 de metri faţă de Pavilionul Expoziţional, 550 de metri faţă de parcul acvatic Aqua Magic, 150 de metri faţă de parcul de distracţii Luna Park si 1,5 km faţă de centrul comercial City Park Mall. Ca şi repere orientative, Hotel Calla Inn se află în zona Hotelului Ramada, Hotelului Oxford, a parcului de distracţii Luna Park şi în imediata apropiere a Bowling-ului.

Cu o capacitate de 16 camere, dintre care 2 Single, 9 Double, 2 Apartamente duplex de 4 locuri, 1 Apartament duplex de 5 locuri, 2 Apartamente duplex de 6 locuri, iar la cerere se poate monta un pat suplimentar pentru copii astfel camera va deveni spaţiul ideal de vacaţă pentru intreaga familie. Pentru că ne gandim la confortul dumneavoastră şi pentru că vrem sa aveţi cele mai frumoase vacanţe pretrecute la noi, camerele sunt dotate cu absolut tot ce este necesar, adică : baie proprie, Led TV, internet wireless Wi-Fi gratuit, frigider, pat dublu, noptiere, masă cu oglindă, dulap, cuier şi aer condiţionat.

De asemenea, asigurăm Receptie 24/24, parcare, restaurant, terasă, depozitarea valorilor în seif, stand de presă naţională, room service 10:00 – 24:00, apel de trezire la cerere, asistenţă pentru organizarea de evenimente, servicii media: imprimantă, copiator, scanner.

Prin calitatea serviciilor, atitudinea deschisă şi caldă a echipei şi rafinamentul decorului, Hotel Calla Inn şi-a câstigat şi consolidat prestigiul pe piaţa serviciilor de turism din Mamaia, fiind alegerea de suflet a turiştilor, pentru călătorii de afaceri sau vacanţă.

Facilităţi incluse

Informaţii disponibile
Baie proprie
Led TV
Internet wireless Wi-Fi gratuit
Frigider
Aer condiţionat
Parcare
Restaurant
Terasă
camera-single